Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De wereld van de Squid Sisters: Inleiding

Het verhaal van Splatoon 2 speelt zich na twee jaar na het origineel af, maar wat is er in de tussentijd met de Squid Sisters gebeurd? Geheime rapportages over de twee gezusters duiken op en geven een antwoord op deze vraag. In de eerste rapportage wordt een inleiding over het verhaal van de Squid Sisters gegeven.

Het verhaal van Splatoon 2 speelt zich na twee jaar na het origineel af, maar wat is er in de tussentijd met de Squid Sisters gebeurd? Geheime rapportages over de twee gezusters duiken op en geven een antwoord op deze vraag. In de eerste rapportage wordt een inleiding over het verhaal van de Squid Sisters gegeven. 

Er zijn zo’n negen maanden verstreken sinds het laatste Splatfest. Inkopolis wordt in schemering gehuld. De neonlichten dompelen de stad in heldere tinten groen en roze. De Squid Sisters dansen verder, onvermoeibaar als Inklings die terrein veroveren met inkt. Herinneringen zoals deze staan in mijn geheugen gegrift, maar ze voelen aan als de overblijfselen van een lang vervlogen tijd. Het begon allemaal toen het laatste Splatfest net voorbij was. De inkt was nog niet droog… De strijd waarin Inklings streden om de eer van Callie en Marie eindigde met een overwinning voor Marie, maar er was geen kwaad bloed gezet tussen de twee. De meiden liepen arm in arm de studio uit, lachend en vrolijk zoals altijd. De band tussen de twee was onverbrekelijk en zou de tand des tijds weerstaan.

Zo leek het althans…

Daily Nintendo houdt de geheime rapportages bij en deelt deze met jullie om het mysterie van de Squid Sisters te ontrafelen. Splatoon 2 staat gepland op 21 juli voor de Nintendo Switch.