[POLL] Heb jij Mario Kart 8 Deluxe gekocht?

Afgelopen vrijdag werd Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch uitgebracht. Heb jij deze titel in huis gehaald of wacht jij op een aanbieding? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen!

Mario Kart 8 Deluxe onderscheidt zich door middel van een verbeterde Battle Mode, nieuwe personages en de terugkeer van twee items tegelijkertijd vast houden, maar is dit voldoende content voor de adviesprijs van zestig euro? In de review op Daily Nintendo wordt antwoord gegeven op deze vraag, maar hoe zit het bij jou? Ben jij overstag gegaan en heb je al uren vermaakt met de heruitgave of houd je het bij de Wii U-versie?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

6 gedachten over “[POLL] Heb jij Mario Kart 8 Deluxe gekocht?

 • 30/04/2017 om 18:07
  Permalink

  Grootste probleem bij vele die nog geen Switch hebben, maar wel een WiiU met Zelda en Mariokart is dat, met name bij Zelda, de game nog te vers is om opnieuw te gaan spelen.

  Als je al lang niet meer Mariokart heb gespeeld kan dit wel een reden zijn om daarmee weer te gaan beginnen.
  Of het het geld waard is, vind ik nog een beetje twijfelachtig, maar als je nog geen Mariokart hebt zou ik hem zeker wel halen.
  Probleem is alleen dat je nergens nog normaal een Switch kan kopen…

 • 30/04/2017 om 18:15
  Permalink

  Ik baal echt…

  Ik ben vrijdag blijkbaar te laat naar de Media Markt gegaan, want de winkel was gesloten. Goed mijn fout, maar wanneer ik zaterdag opnieuw ga, blijkt dat de game al UITVERKOCHT is.

  Nu kan ik pas dinsdag de game gaan kopen.

 • 30/04/2017 om 20:19
  Permalink

  Ik heb nog steeds de Nintendo Switch niet, maar als ik hem ga halen (ergens in juni) dan ga ik Mario Kart 8 Deluxe er zeker bij halen, maar ik ben wel pissig omdat we nu weer lang moeten wachten op een nieuwe Mario Kart game terwijl de enige grote verandering van Mario Kart 8 Deluxe de battle-mode is. Maar ja, hier ben ik ook nog wel lang mee bezig.

Geef een reactie