Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart 8 Deluxe LAN Party in Nintendo Minute

Een terugkerende onderdeel van het YouTube-kanaal van Nintendo is Nintendo Minute. Hoewel de naam anders doet vermoeden duurt het zelden een minuut lang. Ditmaal staat de nieuwste Switch-titel centraal in de video.

Een terugkerende onderdeel van het YouTube-kanaal van Nintendo is Nintendo Minute. Hoewel de naam anders doet vermoeden duurt het zelden een minuut lang. Ditmaal staat de nieuwste Switch-titel centraal in de video.

Mario Kart 8 Deluxe is gisteren wereldwijd uitgebracht. Een van de nieuwe mogelijkheden van de game is het opzetten van een LAN Party. Kit en Krysta laten in de onderstaande video zien welke benodigdheden je hiervoor nodig hebt en hoe dit uiteindelijk er uit komt te zien.