Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Data voor “Mario & Luigi: Superstar Saga DX” gevonden op 3DS eShop server

Een welbekende Nintendo hacker heeft gisteren mysterieuze data gevonden op de 3DS eShop server.

Een welbekende Nintendo hacker heeft gisteren mysterieuze data gevonden op de 3DS eShop server. 

De data is niet publiekelijk toegankelijk, het gaat hierbij om de title ID’s van aankomende games op de eShop server. Naast dat de title ID voor “Ever Oasis” werd toegevoegd merkte hij dat er data was verschenen onder de noemer “Mario & Luigi: Superstar Saga DX”.

Mario & Luigi Superstar Saga kwam origineel uit op de Game Boy Advance in 2003 en was het eerste deel in de Mario & Luigi-serie. Hoewel er verder nog niets bevestigd kan worden, zou dit kunnen betekenen dat er een remake aan zit te komen. Misschien dat ze deze aankondiging bewaren voor de E3?