Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ARMS introduceert Helix

Over een kleine zes weken kan je aan de slag met ARMS, een kleurrijke vechtgame waarin opvallende figuren en bijzondere handschoenen de show stelen. Gisteren onthulde Nintendo de zevende vechtersbaas met een bijbehorend filmpje.

Over een kleine zes weken kan je aan de slag met ARMS, een kleurrijke vechtgame waarin opvallende figuren en bijzondere handschoenen de show stelen. Gisteren onthulde Nintendo de zevende vechtersbaas met een bijbehorend filmpje.

ARMS werd tijdens het persevenement in januari onthuld. Hoewel niet iedereen bij de onthulling stond te juichen van blijdschap begint de game langzaam aan terrein te winnen. Dit wordt verstrekt door de diepgang en een multiplayermodus die zowel lokaal als online plaats kan vinden. Het is nog even afwachten hoeveel content en modi de game zal kennen, maar inmiddels begint het aantal personages vorm te krijgen. Gisteren werd de zevende personage, in vorm van Helix, onthuld. Helix onderscheidt zich door flexibele bewegingen waardoor hij aanvallen kan ontwijken. Bekijk de onthulling in de onderstaande trailer.

ARMS staat gepland op 16 juni en zal exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht. Ben jij van plan deze game in huis te halen? Laat het ons weten door een bericht achter te laten in de onderstaande berichtensectie!