Switch 2,74 miljoen keer verscheept, Zelda 3,84 miljoen keer

Vandaag hield Nintendo zijn aandeelhoudersbijeenkomst over de afgelopen financiële periode en daar werd informatie gedeeld over hoe goed de Switch en Zelda het doen.

De Nintendo Switch en Zelda doen het goed, dat is iets wat we al wisten. Overal is het apparaat uitverkocht en Breath of the Wild is ook slecht verkrijgbaar. Maar hoe goed precies was nog onbekend, tot vandaag. Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat van de Switch vanaf 3 maart t/m 31 maart 2,74 miljoen exemplaren zijn verscheept. Dit is bijna 50% meer dan de oorspronkelijke verwachting van Nintendo om in maart 2 miljoen exemplaren van de console te verkopen.

Totaal heeft Nintendo ook 5,46 miljoen software titels verkocht. Hiervan zijn er 2,76 miljoen van Zelda. Totaal is de nieuwe Zelda game 3,84 miljoen keer verkocht over zowel de Switch versie als de Wii U versie samen.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Switch 2,74 miljoen keer verscheept, Zelda 3,84 miljoen keer

Geef een reactie