Introductie personages Culdcept Revolt

NIS America heeft nieuwe informatie vrijgegeven over Culdcept Revolt, het aankomende bord-kaartspel voor de 3DS. Hierin wordt het verhaal en een aantal personages geïntroduceerd.

De game speelt zich af in de afgesloten stad Ceplhas, waar een tiranniek gerechtshof jaagt op “Cepters”, mensen die de kracht hebben om kaarten van Culdcept te kunnen gebruiken.

Jij speelt als Allen, een jonge man die wakker wordt in Celphas zonder te weten wie hij is of hoe hij daar gekomen is. Gelukkig wordt hij op tijd gevonden door de rebellerende groep “The Free Bats” die hem onder zijn hoede nemen terwijl hij stukje bij beetje zijn geheugen terugvind en zijn krachten als Cepter herontdekt. Tijdens het zoeken naar kaarten en zijn verloren herinneringen begint het mysterie van de stad zich langzaam bloot te geven.

Onderstaande afbeelding laat Allen zien en een aantal leden van zowel de Free Bats als The Court. Voor meer informatie kun je hier kijken.  Culdcept Revolt komt op 1 september naar Europa, om het 20-jarige bestaan van de Culdcept serie te vieren.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie