Super Bomber Man R krijgt Castlevania, Silent Hill en Gradius personages

Eerder vandaag deden we al verslag van de nieuwe update die beschikbaar is voor Super Bomberman R, nu blijkt dat Konami nog meer plannen voor de game heeft staan. 

Konami heeft namelijk laten weten dat er bij een toekomstige update plannen zijn om drie nieuwe personages te introduceren. Zo zullen Simon Belmont uit Castlevania, Pyramid Head uit Silent Hill en Vic Viper uit Gradius speelbaar worden.  Je kunt de vrijgegeven artwork hieronder bekijken. Helaas is er nog niet bekend gemaakt wanneer deze update uit zou moeten komen.

 

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Super Bomber Man R krijgt Castlevania, Silent Hill en Gradius personages

Geef een reactie