Amerikaanse keten Target in de ban van Mario Kart 8 Deluxe

De Amerikaanse winkelketen Target en Nintendo pakken groots uit! Vanaf vandaag staan meer dan 650 winkels in het teken van Mario Kart 8 Deluxe.

Vanwege de naderende release van Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch heeft Target vanaf vandaag haar winkels voor gelimiteerde tijd getransformeerd naar Mario Kart stijl.
Zo zijn een aantal¬†winkelkarretjes nu “Super Target Karts” geworden en kun je kiezen uit een Mario-, Luigi- of een Princess Peach-karretje. De ingang van de winkel is nu een Mario Kart startlijn met Lakitu die het startsignaal geeft. Voor de ingang zijn de parkeerbollen voorzien van het gezicht van Mario en Luigi, die je begroeten voordat je de winkel binnenkomt.

Bekijk hier de foto’s:

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

4 gedachten over “Amerikaanse keten Target in de ban van Mario Kart 8 Deluxe

Geef een reactie