Nieuwe gameplay beelden Fire Emblem Echoes

We hebben nieuwe gameplay beelden voor je van de aankomende Nintendo 3DS-titel Fire Emblem Echos.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is hevig geïnspireerd op Fire Emblem Gaiden, de tweede game in de Fire Emblem-serie, die toentertijd alleen in Japan is uitgebracht. Deze had een aantal unieke gameplay elementen, die ook gerepresenteerd zullen zijn in Echoes. Hierdoor kan er naast de bekende turn-based gevechten ook vrij worden rondgelopen om kerkers te verkennen.

Het verhaal gaat over een tweetal protagonisten, Alm and Celica genaamd. Ze zitten vast in een tragische oorlog die de continenten van Valentia verdeeld. De cutscenes die dit verhaal verder uitleggen zijn geproduceerd door Studio Khara, bekend van onder andere Ponyo en de Neon Genesis Evangelion-films.

 

3 gedachten over “Nieuwe gameplay beelden Fire Emblem Echoes

Geef een reactie