Gerucht: Nintendo lanceert SNES Mini later dit jaar

Nintendo’s terugkeer naar de retroconsoles gaat na de NES Mini misschien verder met een miniatuurversie van de Super Nintendo.

Bronnen die dicht bij Nintendo staan hebben tegen Eurogamer bevestigd dat de gamegigant later dit jaar de SNES Mini op de markt gaat brengen. Deze zou de trend volgen die afgelopen jaar is begonnen met de Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System. Hoewel er geen grote details werden prijsgegeven over de titels die de console zal bevatten, zegt de site dat de komst van de SNES Mini de hoofdreden is dat de NES Mini niet meer zal worden geproduceerd.

Als de geruchten waar zijn, kunnen we volgens Eurogamer vanaf deze kerst de nieuwe mini-console in de winkels vinden.

Bron

Ruben

Ik ben 21 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “Gerucht: Nintendo lanceert SNES Mini later dit jaar

Geef een reactie