Mario Kart 8 Deluxe Switch-bundel gaat alleen verkocht worden in Rusland

Gisteren berichtten we over een Mario Kart 8 Switch-bundel, dat gelekt was op de website van de Nintendo Store in Rusland. Het was niet duidelijk of de bundel ook in andere landen verkocht ging worden. Nu is daar meer duidelijk over geworden. 

Een vertegenwoordiger meldt het volgende (vertaald):

De bundel is exclusief voor Rusland en er zijn op dit moment geen plannen om het naar andere landen te brengen.

Had jij dit graag in de Nederlandse winkels zien verschijnen?

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Mario Kart 8 Deluxe Switch-bundel gaat alleen verkocht worden in Rusland

Geef een reactie