Extravagante Crank-a-Kai set in Yo-Kai Watch 2

In Yo-Kai Watch 2: Gigageesten & Skeletspoken kun je gratis munten krijgen waarmee je bevriend kan raken speciale Yo-Kai. Lees verder om erachter te komen hoe je dat kan doen.

Yo-Kai Watch 2 is vorig week uitgekomen voor de Nintendo 3DS. Naast dat je de bijzondere wezens in het wild kan vinden, kan je met Yo-Kai bevriend raken door een munt te gebruiken. In Mount Wildwood staat een Crank-a-Kai waarin je een munt kan plaatsen. Nadat een munt is gebruikt kan de speler een item krijgen of bevriend raken met een Yo-Kai. Nintendo biedt in samenwerking met Level-5 een bijzondere combinatie van munten aan waarmee je speciale Yo-Kai te krijgen. Het enige dat je moet doen is voor 2 juni naar het postkantoor in Springdale gaan om de munten te krijgen.

De review van Yo-Kai Watch 2: Gigageesten & Skeletspoken staat binnen enkele dagen online op Daily Nintendo.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie