Glow in the Dark Breath of the Wild advertentie duikt op

Er is geen twijfel dat Nintendo Breath of the Wild groots promoot, maar deze nieuwe advertentie is wel heel bijzonder.

Nintendo heeft in Brooklyn een enorme advertentie geplaatst voor de langverwachte game welke, na meerdere malen uitstel, vorige maand eindelijk is uitgekomen. De afbeelding van de advertentie is overdag prachtig, met artwork van Link en Hyrule, maar deze bijzondere advertentie verbergt een leuk geheim. ’s Nachts onthuld er zich namelijk een andere afbeelding. Door middel van speciale verf licht de advertentie namelijk op zodra het donker wordt. De bijzondere advertentie is hieronder te bekijken.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Glow in the Dark Breath of the Wild advertentie duikt op

Geef een reactie