Bestandsgrootte Mario Kart 8 Deluxe bekend

Eind deze maand ligt de Deluxe-versie van Mario Kart 8 in de winkel voor de Switch. Het is echter nu al bekend wat de bestandsgrootte is van het spel. 

Gamers die de fysieke versie van Mario Kart 8 Deluxe gaan halen zullen hier weinig aan hebben, maar als je de game digitaal aan gaat schaffen dan is het fijn om te weten hoeveel intern geheugen je aan deze titel aan kwijt bent. De Switch heeft maar 32GB aan opslag – waarvan er nog geen 26GB echt bruikbaar is -, dus hier ga je snel doorheen. De ‘ultieme’ versie van het achtste deel van Mario Kart is 6,75Gb groot. Dit weten we dankzij de Duits tak van Amazon. Daar is de downloadcode aan te schaffen en die komt vergezelt met een kaart die je hieronder kunt zien.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “Bestandsgrootte Mario Kart 8 Deluxe bekend

Geef een reactie