Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bijna dertig minuten Mario Kart 8 Deluxe in beeld gebracht

Eind april kunnen we aan de slag met Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch. Hoewel het grotendeels dezelfde game is als de originele versie, bevat het een aantal elementen waarmee de subtitel "Deluxe" eer aan doet. Een aantal van de nieuwe features zijn in beeld gebracht door het Duitse GamersGlobal in samenwerking met Nintendo.

Eind april kunnen we aan de slag met Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch. Hoewel het grotendeels dezelfde game is als de originele versie, bevat het een aantal elementen waarmee de subtitel “Deluxe” eer aan doet. Een aantal van de nieuwe features zijn in beeld gebracht door het Duitse GamersGlobal in samenwerking met Nintendo. 

De features die de Nintendo Switch-versie heeft, krijgt vorm door onder andere een verbetering in grafische prestatie. Denk aan resolutie en frames per second. Op gebied van gameplay kan worden benoemd dat een stuurhulp, nieuwe personages en een battle mode zijn toegevoegd. De laatst genoemde kent vijf opties, zoals Shine Thief en Coin Runners, maar heeft met Renegade Roundup een totaal nieuwe modus in huis. In de laatst genoemde is het mogelijk om in twee groepen het tegen elkaar op te nemen, waarbij de ene groep de tegenstander moet vangen met behulp van een Piranha Plant en de ander moet vluchten.

In de onderstaande video komen de bovenstaande features aan bod. Mario Kart 8 Deluxe wordt 28 april verwacht. Ga jij deze game halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!