Typefout in The Legend of Zelda na dertig jaar aangepast

De NES Classic Mini omvat dertig games die op de miniatuurversie van de NES geïnstalleerd staan. Een van de speelbare titels is The Legend of Zelda, maar onderscheidt zich door een herstelde typefout van de originele game. 

In The Legend of Zelda is een typefout op te merken die na alle heruitgaven en releases in Virtual Console niet is aangepast. Na dertig jaar heeft Nintendo besloten om de typefout te herstellen voor de NES Classis Mini en leidt tot de onderstaande wijziging. Hoewel dit geen verandering gaat brengen in het speelplezier is het opvallend te noemen dat Nintendo een dertig jaar oude typefout veranderd heeft.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie