Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Square Enix focust op Switch

De CEO van Square Enix, Yosuku Matsuda, heeft in een interview het spreekwoordelijke boekje open gedaan. Hij heeft aangegeven dat van alle nieuwe platformen die dit jaar zijn of worden uitgebracht de Switch de grootste focus zal krijgen. Goed nieuws, toch?

De CEO van Square Enix, Yosuku Matsuda, heeft in een interview het spreekwoordelijke boekje open gedaan. Hij heeft aangegeven dat van alle nieuwe platformen die dit jaar zijn of worden uitgebracht de Switch de grootste focus zal krijgen. Goed nieuws, toch?

Tijdens het persevenement van Nintendo Switch was het support van Square Enix al voelbaar. Daar werd bekend gemaakt dat titels als Dragon Quest Heroes I & II en Project Octopath gaan komen, maar als het aan de beste man ligt blijft het daar niet bij. Hij deelde in het interview dat zij intern aan het bekijken zijn welke eerder uitgebrachte games een port gaan krijgen naar de Switch. Het is onduidelijk om welke titels dit gaat, maar wellicht dat we meer gaan zien tijdens de aankomende E3, die traditiegetrouw halverwege juni plaats vind.

Welke Square Enix-titels zie jij graag op de Nintendo Switch verschijnen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!