Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pijnlijke val in Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zit boordevol features waardoor de mogelijkheden oneindig lijken, maar soms gaat dit gepaard met catastrofale gevolgen. Vandaag hebben we een video die een goed voorbeeld van een mogelijk gevolg laat zien.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zit boordevol features waardoor de mogelijkheden oneindig lijken, maar soms gaat dit gepaard met catastrofale gevolgen. Vandaag hebben we een video die een goed voorbeeld van een mogelijk gevolg laat zien.

De feature die in de onderstaande video aan bod komt, is het gebruik maken van je schild dat fungeert als surfplank. YouTuber HelixSnake wilde gebruik maken van deze feature, maar kwam er snel achter dat dit een pijnlijk gevolg kreeg. In de onderstaande video kan je de beelden van zijn acties waarnemen.