Nieuwe Pokémon Shuffle Mobile update

Er is een nieuwe update uitgebracht voor Pokémon Shuffle op mobiele apparaten. De nieuwste versie van de app is op dit moment 1.10.

De update voegt onder andere Alola Pokémon toe aan het spel. Ook kan je nu dezelfde Pokémon kan gebruiken als je een level opnieuw speelt. De user interface is ook verbeterd en er zijn een aantal fouten opgelost.

Pokémon Shuffle is een puzzel-spel waarin je drie of meer Pokémon op een rij moet proberen te krijgen om je tegenstander, een wilde Pokémon, te verslaan. Aan het einde van het gevecht probeer je hem of haar te vangen. Nadat je de Pokémon gevangen hebt genomen, kan hij of zij voor je vechten wanneer je een ander level start. Het spel is naast mobiele apparaten ook beschikbaar op de 3DS.

Jelle

Ik vind Nintendo en technologie zeer interessant. Ik ben altijd opzoek naar de volgende game met een nieuwe ervaring. Ik stof oudere spellen ook vaak nog wel eens af.

Eén gedachte over “Nieuwe Pokémon Shuffle Mobile update

Geef een reactie