Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste reviews Yooka-Laylee zijn een feit

Yooka-Laylee komt, op de Switch versie na, inmiddels bijna uit. De eerste beoordelingen zijn echter niet enorm indrukwekkend te noemen.

Yooka-Laylee wordt gezien als de spirituele opvolger van de bekende Banjo-Kazooie-reeks. De verwachtingen van deze 3D-platformer waren dan ook zeer hoog. Als we kijken naar de scores die het spel tot nu toe krijgt, lijkt het resultaat enigzins tegen te vallen. Een kort overzicht met scores zie je hieronder:

IGN – 7 / 10
GameSpot – 6 / 10
Game Informer – 8 / 10
Polygon – 5.5 / 10
GameXplain – “Liked”
USGamer – 3 / 5
Destructoid – 8 / 10
GamesRadar – 3 / 5
Eurogamer –N/A
Let’s Play videogames – 3.5/10

Opvallend is dat er met name veel cijfers tussen de 5 en 7 worden uitgedeeld. Het lijkt er dus op dat Yooka-Laylee niet die topper is geworden waar iedereen op heeft gehoopt. Op internet duiken ook enkele hele lage scores op al zijn dit tot nu toe uitzonderingen. De Switch-versie moet ergens dit jaar uitkomen.