Graphics van Splatoon en Splatoon 2 Testfire vergeleken

Nu we de Splatoon 2 Testfire op de Switch hebben gehad, kunnen we de graphics van het eerste deel van Splatoon op de Wii U vergelijken met de Testfire op Nintendo’s nieuwe console.

Vorige week heb je erop los kunnen kliederen in Vinvis Fitness en Sushistraatin, de twee levels die beschikbaar waren in de Splatoon 2 Testfire. In dit event kon je ervaren hoe de Splatoon op de Switch speelt en hoe het eruitziet. Youtube-kanaal ElAnalistaDeBits heeft zich de tijd genomen om de gameplay op te nemen en deze te vergelijken tussen het eerste deel van Splatoon en de Testfire op de Switch. Kan jij het verschil zien?

Jelle

Ik vind Nintendo en technologie zeer interessant. Ik ben altijd opzoek naar de volgende game met een nieuwe ervaring. Ik stof oudere spellen ook vaak nog wel eens af.

3 gedachten over “Graphics van Splatoon en Splatoon 2 Testfire vergeleken

  • 01/04/2017 om 12:01
    Permalink

    Je moet er wel bij denken dat Splatoon 2 nog in beta is hè! Kijk naar de Testfire van Splatoon 1, daar waren de graphics ook niet zoals het nu is, en de zomer duurt nog een aantal maanden, dus wie weet wordt het een stuk mooier, dus zo vroeg een conclusie trekken is niet handig, omdat het definitie spel nog niet uit is 😉

Geef een reactie