Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bestel nu jouw proefexemplaar van ons mogelijk toekomstige magazine

Hoe zou jij het vinden om Daily Nintendo maandelijks in de vorm van een tijdschrift thuis te ontvangen?

Hoe zou jij het vinden om Daily Nintendo maandelijks in de vorm van een tijdschrift thuis te ontvangen?

De afgelopen jaren is Daily Nintendo als website enorm gegroeid, dit jaar komt zelfs ons 10 jarig jubileum eraan. Wat zou er vanaf dan mooier zijn dan het uitbrengen van een maandelijks tijdschrift vanuit Daily Nintendo? Zoiets doe je natuurlijk niet zomaar, er moet ten slotte wel interesse in zijn.

Om dat te onderzoeken hebben we een eenmalig proefnummer gemaakt welke jij kan bestellen. Voor slechts 4,59 euro krijg je dan het proefnummer thuis gestuurd. Omdat we dit doen om interesse te peilen in een maandelijks tijdschrift kun je deze bestellen door ons te mailen op info@dailynintendo.nl. In je e-mail hoef je slechts aan te geven dat je het proefnummer wilt ontvangen en of je denkt dat je deze ook maandelijks zou gaan kopen als deze uit zou komen. Wij nemen vervolgens contact met je op voor verdere afhandeling.

Goed om te weten: door te mailen bestel je het tijdschrift nog niet definitief, je kan dus nog van gedachte veranderen daar wij nog contact met je gaan opnemen. Het bestellen van het proefnummer is daarnaast geheel vrijblijvend en je sluit hiermee geen abonnement af.

Onderstaande cover van het proefnummer is niet 100% zeker de basis voor een uiteindelijk maandblad:

Tot slot wijzen we je erop dat het vandaag 1 april is. Het magazine komt er dus niet, of zou je die eigenlijk best wel graag zien komen?