Yo-Kai Watch Wibble Wobble komt naar Europese smartphones en tablets

Level 5 heeft aangekondigd overmorgen de mobiele game Yo-Kai Watch Wibble Wobble naar smartphones en tablets in Europa en Rusland te brengen. 

De game die vorig jaar al in Amerika en Japan is uitgekomen zal gebruik gaan maken van het free-to-start betaalmodel. Volgens Yukari Hayakawa van Level 5 is de game helemaal gelokaliseerd voor Europa en Rusland. Ook meldt Yukari Hayakawa het volgende over de game (vertaald):

De app is beoordeeld met 4.5 van de 5 sterren in Japan en heeft meer dan 10 miljoen spelers wereldwijd op dit moment. Met zoveel leuke karakters en entertainende gameplay, zijn we er zeker van dat de gelokaliseerde Europese versie ook een grote hit zal gaan worden.

Hieronder kun je de trailer checken van Yo-Kai Watch Wibble Wobble wat 30 maart uit moet gaan komen voor Android en iOS. Het spel verschijnt een week voor Yo-Kai Watch 2 op de 3DS.

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie