[UPDATE]Atlus teast terugkeer Radiant Historia

Het ziet er naar uit dat Atlus een oude game weer gaat oppakken. 

Op de Nintendo DS zijn er een heleboel RPG’s uitgekomen, maar één titel in dit genre die een beetje in de vergetelheid is geraakt is Radiant Historia. Deze game kwam pas aan het eind van de levenscyclus van de handheld uit en werd daardoor door veel gamers niet opgepakt, ook al was het spel zelf zeer goed. Er is nu een teasersite opgedoken waarin Radiant Historia in de URL staat en er op de website zelf de volgende tekst is te lezen:

In the near future, a history once told will unfold again. And an unknown path will come to be known.

Als we één en één bij elkaar optellen, dan moet het wel heel erg raar lopen als het hier niet gaat om Radiant Historia. Het is alleen afwachten of het een nieuwe game is of een heruitgave of remaster van het origineel en of het spel zal uitkomen op een Nintendo-console, en zo ja welke?

Hoogstwaarschijnlijk krijgen we daar al snel antwoord op, want de site laat ook weten dat 23 maart er via Famitsu meer verteld zal worden over de game.

[UPDATE]

De preview pagina’s van Famitsu zijn nu al beschikbaar en deze laten zien dat inderdaad gaat om Radiant Historia, namelijk Radiant Historia: Perfect Chronology. De game is een remake van het origineel en zal alleen verschijnen op de Nintendo 3DS. Het spel zal in Japan uitkomen op 29 juni. Een Europese release is nog niet bekend.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “[UPDATE]Atlus teast terugkeer Radiant Historia

  • 21/03/2017 om 10:09
    Permalink

    Top. Ik vind de Switch een heerlijk apparaat voor dergelijke RPG’s. Ik kwam op het net ook al tegen dat Square bezig is om Seiken Densetsu 3 (opvolger van Secret of Mana) op de Switch te krijgen. Nu maar hopen dat deze games ook buiten Japan wordt gereleased.

Geef een reactie