Twee nieuwe trailers van ARMS

Er zijn twee nieuwe trailers verschenen van Nintendo’s nieuwste IP, ARMS. De trailers tonen wapens en characters en verschenen een tijd terug al eens in het Japans.

In ARMS gebruik je motion controls om boksgevechten te doen, al is het deze keer iets anders dan Punch-Out!!. In dit spel kunnen de armen van de boksers tot mijlen ver uitstrekken. Zo kan je je tegenstander vanaf een afstand raken. Door de twee individuele Joy-Con-controllers in je hand te bewegen en te draaien kan je je personage verplaatsen of je arm in een curve uitstrekken, waardoor je je vijand vanuit een hoek raakt. ARMS kan offline, online, split screen, of in lokale multiplayer gespeeld worden.

.

4 gedachten over “Twee nieuwe trailers van ARMS

  • 20/03/2017 om 22:37
   Permalink

   Zo te zien zit er wel een stukje tactiek bij, maar al met al zal het daar wel op neer komen.

   Snelheid zal ook wel bewust omlaag gehaald zijn zodat je niet na 10 minuten uitgeput voor je tv staat ( Hierbij ga ik er vanuit dat je de slagen sturen met de joycons)

   • 20/03/2017 om 23:39
    Permalink

    Hoewel het inderdaad redelijk sloom eruit ziet, is de gameplay toch wel echt leuk en tactisch. Het sturen van de slagen doe je inderdaad met de Joy-Con. Ik heb hetzelfde met ARMS als wat ik bij Splatoon had. Trailers had ik mijn twijfels, maar met de eerste demo werd ik enthousiast.

Geef een reactie