Nintendo Switch kan maximaal 1000 screenshots opslaan

De Nintendo Switch heeft een limiet aan hoeveel screenshots er intern op het systeem opgeslagen kunnen worden. 

Fanatieke in-game fotografen hebben ontdekt dat er een limiet van 1000 screenshots op het interne geheugen van de Switch zit. Op het moment dat je hier tegenaan zit zal een melding verschijnen die laat weten dat je op de Switch zelf niet meer kan opslaan. Daarin word ook aangegeven dat je de foto’s makkelijk kunt overzetten naar een microSD kaart, waar in veel gevallen wel tot 10.000 screenshots opgeslagen kunnen worden.  Aangezien het interne geheugen van de Switch vaak maar 26 GB vrije ruimte overhoudt, is dit voor de fanatieke fotografen onder ons dan ook zeker aan te raden.

 

4 gedachten over “Nintendo Switch kan maximaal 1000 screenshots opslaan

Geef een reactie