Vergelijking Breath of the Wild 2014 versus 2017

Ruim twee weken geleden werd The Legend of Zelda: Breath of the Wild na een jarenlange ontwikkeling gelanceerd voor de Nintendo Wii U en Switch. In de afgelopen jaren werden we vermaakt met destijds nieuwe beelden van de nieuwe titel, maar in hoeverre zijn de gebieden die we destijds zagen verwerkt in de huidige game?

In de onderstaande video wordt antwoord gegeven op de vraag: bestaan de gebieden uit de beta-versie in de uiteindelijke versie? Om antwoord te kunnen zijn de beelden van E3 2014 en Game Awards Show vergeleken met beelden uit de definitieve versie. Het resultaat is verrassend te noemen.

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

Geef een reactie