Informatie Super Mario Run update + releasedate

Vandaag is bekend gemaakt dat aanstaande donderdag Super Mario Run beschikbaar wordt gemaakt voor Android-gebruikers, maar dat is niet alles. Een update voor de applicatie zal op dezelfde dag vrij komen.

Super Mario Run werd halverwege december uitgebracht voor iPhone. Gebruikers van Android moesten langer wachten, maar een exacte releasedatum bleef uit. Nu is bekend gemaakt dat 23 maart de releasedatum voor Super Mario Run voor smarthphones is geworden. Voor wie Super Mario Run al heeft, zal extra’s gaan krijgen in vorm van nieuwe features. Nintendo  heeft nog niet bekend gemaakt om welke features het gaat, maar het zou kunnen gaan om speelbare personages. Nintendo zal aankomende week meer informatie bekend maken over de update.

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

Eén gedachte over “Informatie Super Mario Run update + releasedate

Geef een reactie