Gerepareerde Switch terug met savefiles in the cloud

Reddit gebruiker Patsuann zal één van de eerste zijn die zijn Nintendo Switch moest opsturen ter reparatie naar Nintendo. Maar wat gebeurt er dan met je savefiles?

De Switch van Reddit gebruiker Patsuann moest helaas al snel ter reparatie worden aangeboden bij Nintendo. Dat verliep prima en de gamer kreeg zijn Switch al snel weer werkend terug. Maar waar waren zijn savefiles gebleven? Die ontbraken toen hij zijn console terugkreeg. Gelukkig bleken deze niet echt verdwenen te zijn. Door op het tekentje met wolkje te klikken, kon hij direct al zijn data terughalen zoals hij dat had voor de reparatie. De data staat dus allemaal bewaard in de cloud en hier maakt Nintendo momenteel handig gebruik van. Mocht jouw Switch het begeven, dan ben je jouw savefiles dus niet kwijt. Deze kun je vooralsnog niet opslaan op de virtuele harde schijf.

Eén gedachte over “Gerepareerde Switch terug met savefiles in the cloud

Geef een reactie