Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nederlandse game Pine op Kickstarter, mogelijk een Switch versie

De Nederlandse indie game ontwikkelaar Twirlbound is een Kickstarter campagne begonnen voor hun game Pine. Deze is nu alleen voor de pc gepland, maar er is interesse in een Switch versie.

De Nederlandse indie game ontwikkelaar Twirlbound is een Kickstarter campagne begonnen voor hun game Pine. Deze is nu alleen voor de pc gepland, maar er is interesse in een Switch versie.

Pine is een game die geïnspireerd is door een aantal grote titels in de game-industrie. Zo haalt het elementen uit Zelda, Fable, Shadow of Mordor en Bloodborne. Het streven is om Pine voor iedereen echt uniek te maken doordat de wereld evolueert door jouw keuzes, Het spel zal een open wereld hebben met verschillende soorten wezens die door interactie met jouw personage kunnen evolueren of de-evolueren. Daarnaast zorgt een vergevorderde kunstmatige intelligentie ervoor dat je vijanden van jouw aanvallen leren. Na één dag op Kickstarter staat de teller al bijna op 28.000 euro van de benodigde 100.000. Bekijk de campagne hier, een trailer voor de game zie je hieronder: