Nieuwe trailer LEGO Worlds

LEGO Worlds zal nog dit jaar verschijnen op de Nintendo Switch, maar helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend. Wel heeft Warner Bros. een nieuwe trailer online gezet van de sandbox-game.

De game kwam oorspronkelijk uit in 2016 voor de Playstation 4, PC en Xbox One. Je kunt de omgeving naar gelang aanpassen. Het is eigenlijk een LEGO versie van het populaire Minecraft. Nu is er dus een nieuwe trailer opgedoken, waarbij we op de klanken van ‘What a beautiful world’ van Armstrong de mogelijkheden zien die worden geboden door Warner Bros. Denk hier o.a. bij dat je door de wereld kan vliegen aan een paraplu.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “Nieuwe trailer LEGO Worlds

  • 08/03/2017 om 20:34
    Permalink

    Ik kijk eigenlijk erg uit naar dit spel. Heb het ooit eens gedownload op mijn oude laptop, alleen door verliep het eigenlijk niet zo heel lekker. Je had vroeger Lego Creator, en daar vind ik dit meer op lijken.

Geef een reactie