Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release datum Ultra Street Fighter II voor Switch bekend

We wisten al een tijd dat Ultra Street Fighter II: The Final Challengers naar de Switch zou komen, al was nog niet bekend wanneer. Die datum heeft Capcom nu vrijgegeven.

We wisten al een tijd dat Ultra Street Fighter II: The Final Challengers naar de Switch zou komen, al was nog niet bekend wanneer. Die datum heeft Capcom nu vrijgegeven. 

In deze versie van Street Fighter zal je de keuze hebben uit alle personages uit de klassieker Street Fighter II, maar ook uit twee nieuwkomers: Evil Ryu en Violent Ken. Naast een enorme keuze aan vechters kan je ook spelen in klassieke pixel art of met een nieuw modern uiterlijk. Ook zul je naast de standaard VS samen met een vriend een CPU kunnen uitdagen of een vriend on the go uitdagen met de Joy-Con. Daarnaast heeft deze versie ook een speciale first person mode, die speciaal voor de Nintendo Switch is ontwikkelt.

Capcom heeft vandaag bekend gemaakt dat de game wereldwijd zal uitkomen op 26 mei. Ook een prijs is al gegeven, in Amerika zal de game $39,99 gaan kosten. Bekijk de bekendmaking hier.