Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Zelda 30th Anniversary amiibo op komst?

Mogelijk zijn er voor de 30ste verjaardag van de Zelda serie nog drie amiibo op komst.

Mogelijk zijn er voor de 30ste verjaardag van de Zelda serie nog drie amiibo op komst.

Vorig jaar werd de geliefde Zelda serie maar liefst 30 jaar oud en ter ere van die verjaardag kwam Nintendo met vier speciale Zelda amiibo. Een Toon Link, een Toon Zelda, een 8-bit Link en een Ocarina of Time Adult Link. Nu Breath of the Wild in handen is van sommige mensen wordt er flink in de data gezocht naar verborgen elementen. Als we de data moeten geloven komen er nog in elk geval drie amiibo uit in de 30th serie. Het zou dan gaan om een Majora’s Mask Link, een Skyward Sword Link en Twilight Princess Link. De data noemde ze namelijk als volgt:

TableKing30th_Link_Twilight
TableKing30th_Link_Majora
TableKing30th_Link_Skyward

Hopen jullie op meer Zelda amiibo?