Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Troll and I komt ook naar de Switch

Maximum Games heeft laten weten dat de game ook zal verschijnen voor Nintendo's nieuwe console.

Maximum Games heeft laten weten dat Troll and I ook zal verschijnen voor Nintendo’s nieuwe console, de Switch.

In deze game speel je als Otto, een tiener die heel veel dingen met een speer kan doen, en Troll, een bovennatuurlijk wezen. Ze vormen een bijzondere band en gaan samen de strijd aan tegen gevaarlijke orcs, maar dat is niet gemakkelijk. Om te overleven zal je puzzels op moeten lossen, vijanden verslaan en de wildernis verkennen. Dit kan je alleen doen, maar het spel ondersteunt ook lokale split-screen coöp.

Het spel zal deze lente naar de Switch komen. Het zal ook op andere platformen beschikbaar zijn vanaf 21 maart. Er is al een trailer beschikbaar en ook de boxart is al vrijgegeven. Beide kun je hieronder zien.

https://youtu.be/uF3tBlojL5M