Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon speelgoed op komst

Hoewel Splatoon een schietspel is, is het toch enorm kindvriendelijk. Jakks Pacific maakt daarom nu speelgoed gebasseerd op de Splatoon wapens.

Hoewel Splatoon een schietspel is, is het toch enorm kindvriendelijk. Jakks Pacific maakt daarom nu speelgoed gebaseerd op de Splatoon wapens.

Jakks Pacific, een bekende Amerikaanse speelgoedproducent, heeft nieuwe speeltjes aangekondigd. Binnenkort kunnen kinderen (en zeer waarschijnlijk ook een aantal volwassenen) een echte Squid worden door middel van de Splattershot en Quick Shot replica geweren die op de planning staan. Deze geweren worden uitgebracht in de al langere tijd bestaande lijn van World of Nintendo, welke ondertussen al vele figuren bevat van bekende Nintendo personages. De Splattershot en Quick Shot zullen beiden een soort slijm kunnen schieten welke in verschillende kleuren uitgebracht zal worden. Voor bezorgde ouders is er geen reden voor paniek, het goedje gaat namelijk heel makkelijk van kleren en muren af. In onderstaande video kan je de wapens wat beter bekijken en ze in werking zien.