Bewonder de pagina’s uit Art & Artifacts

Volgende week komt het langverwachte boek “The Legend of Zelda: Art & Artifacts” in het Westen uit. Sommige mensen hebben de boek vroegtijdig in hande gekregen en nemen ons mee door de meer dan 400-pagina tellende boek. Kijk mee!

Art & Artifacts omvat beeldmateriaal die gebruikt zijn ter promotie en artwork van verschillende titels uit The Legend of Zelda-serie, waaronder ook Breath of the Wild. In de onderstaande video kan je het boek waarnemen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Bewonder de pagina’s uit Art & Artifacts

Geef een reactie