Twee Japanse Switch reclames verschenen

De promotie voor de Switch is nu echt op gang gekomen. Er zijn twee commercials verschenen waarin Dragon Quest en Fifa een belangrijke rol spelen. 

De Nintendo Switch komt over minder dan drie weken uit in Nederland. De promotie voor de nieuwe console is al op gang gekomen. Zo heeft Nintendo gekozen voor een reclame op de Amerikaanse televisie met de duurste zendtijd en zijn er gisteren ook twee Amerikaanse reclames verschenen.

De Japanse reclames kan je hieronder bekijken:

Wat vind jij van deze marketing?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

5 gedachten over “Twee Japanse Switch reclames verschenen

  • 16/02/2017 om 21:59
   Permalink

   Kan iemand mij vertellen waarom heel veel mensen een meisjes link willen terwijl ik dat niet snap want dan verandert de hele legend of zelda serie dan moet er zeker ook een jongens zelda komen ik snap het niet want dan is de hele serie anders en ik denk dat nintendo dat ook weet en daarom doen ze het niet want ik vindt dat link gewoon link moet blijven je gaat toch niet de hele serie veranderen dan hadden mensen dat moeten zeggen bij de eerste game maar kan iemand het uitleggen dat heel veel mensen dat willen?

 • 16/02/2017 om 07:32
  Permalink

  Het ziet er alleen wel naar uit dat de geruchten rond de FIFA voor de Switch waar zijn. De ‘character models’ in de cutscenes zijn duidelijk niet van de PS4/Xbox One-versie, maar hebben heel veel weg van de PS3/Xbox 360-versie.

Geef een reactie