Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Art & Artifacts in Nintendo Minute

Dark Horse brengt eind februari The Legend of Zelda: Art & Artifacts uit. Een boek waarin grafische ontwerpen en bekende afbeeldingen van The Legend of Zelda zijn verzameld. Nintendo Minute biedt ons een eerste indruk.

Dark Horse brengt eind februari The Legend of Zelda: Art & Artifacts uit. Een boek waarin grafische ontwerpen en bekende afbeeldingen van The Legend of Zelda zijn verzameld. Nintendo Minute biedt ons een eerste indruk.

Het boek omvat meer dan 300 pagina’s (!) aan afbeeldingen van The Legend of Zelda. De aankomende titel, Breath of the Wild, is ook verwerkt in het boek waardoor het up-to-date zal zijn. Naast een reguliere editie wordt ook een gelimiteerde variant uitgebracht. De gelimiteerde editie heeft goudkleurige pagina’s en een Master Sword op de voorkant. In de onderstaande video wordt de gelimiteerde versie getoond.

Dark Horse heeft op Twitter ook een eigen video uitgebracht waarin de inhoud van Art & Artifacts wordt getoond.