Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer Poochy & Yoshi’s Woolly World

Vandaag ligt Poochy & Yoshi's Woolly World voor de Nintendo 3DS in de winkelschappen. Ter viering van de release heeft Nintendo een trailer uitgebracht. Ga jij deze titel kopen?

Vandaag ligt Poochy & Yoshi’s Woolly World voor de Nintendo 3DS in de winkelschappen. Ter viering van de release heeft Nintendo een trailer uitgebracht. Ga jij deze titel kopen?

De gloednieuwe 3DS-titel is een port van het Wii U-avontuur dat in het jaar 2015 is uitgebracht. De haast gelijknamige game werd op Daily Nintendo beloond met een 8.0. Hoe goed de 3DS-avontuur zal zijn moet nog blijken, maar is niet geheel identiek aan zijn grote broer voor de Wii U. Zo zal de 3DS-titel speciale levels kennen waarin je met de trouwe viervoeter van Yoshi kan spelen en kan je je eigen Yoshi-patronen maken.

Voor degene die Yoshi’s Woolly World voor de Wii U in bezit heeft, heeft Nintendo een update uitgebracht. Met dank aan de update is het mogelijk om de Poochy-amiibo te scannen zodat de viervoeter op het beeld tevoorschijn komt en Yoshi kan ondersteunen.

De review van Poochy & Yoshi’s Woolly World kan je binnenkort lezen op Daily Nintendo!