Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yo-Kai Watch 2 komt in april

Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken en Yo-Kai Watch 2: Gigageesten zullen spoedig verschijnen voor de Nintendo 3DS in Europa.

Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken en Yo-Kai Watch 2: Gigageesten zullen spoedig verschijnen voor de Nintendo 3DS in Europa.

Op 7 april kunnen we in Europa terugkeren naar de wereld van de Yo-Kai. De tweede game van de spellenserie zal dan namelijk verschijnen in de winkels. De eerste game werd in Europa meteen een hit en verkocht in de eerste 38 weken zelfs meer exemplaren dan in Japan. In deze game zal je door de tijd moeten reizen om vrienden te worden met talloze Yo-Kai en de oorsprong van de eerste Yo-Kai Watch te ontdekken. Wat ontbrak aan de eerste game was een online battlemodus. In deze twee games zal je de mogelijkheid krijgen om tegen vrienden te strijden door middel van meerdere spelstanden.

Het spel bevat naast het hoofdverhaal 80 zijmissies welke allemaal beloningen opleveren die jou goed van pas kunnen komen. Online kan je penningen ruilen of vechten tegen je vrienden. Voor elk gevecht (verloren of gewonnen) verdien je punten die je kan uitgeven om Yo-Kai sterker te maken of te bervrijden.

Net zoals met verschillende versies van Pokémon zullen ook deze twee games minimale verschillen kennen. Elke variant heeft vijf exclusieve Yo-Kai en de versie bepaald of je bij de Botjes of Giga’s gaat horen, welke je online kan vertegenwoordigen in battles.

De games zullen vanaf 7 april in de winkels en eShop verkrijgbaar zijn in het Nederlands.