NIS America maakt waarschijnlijk volgende maand nieuwe 3DS-game bekend

De Wii U is op sterven na dood, maar gelukkig komen er voor de 3DS nog genoeg games uit. Zo heeft NIS America laten weten dat zij volgende maand waarschijnlijk een nieuwe game voor de handheld gaan aankondigen. 

In februari zal de uitgever zijn jaarlijkse evenement houden waar zij aan gaan kondigen met welke games zij bezig zijn. Op de uitnodiging voor deze feestelijke gelegenheid staat te lezen dat er hoogstwaarschijnlijk ook één, of misschien wel meerdere, 3DS-games zullen worden aangekondigd. Welke titels dit zullen zijn is natuurlijk nog niet bekend.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie