“VR is niks voor Zelda”

Virtual Reality is helemaal hot op het moment en geruchten gingen ook over VR-headset voor de Switch. Een VR Zelda hoef je echter niet te verwachten.

Eiji Aonuma heeft dit laten weten in een nieuw interview wat verschenen is. Volgens hem haalt dat het hele idee van een echte Zelda titel weg. In de Zelda serie volg je namelijk Link en zie je hoe hij groeit van een simpele jongen naar The Hero of Time. In VR zie je alles vanuit je eigen ogen, wat dus een deel van de ervaring zal wegnemen van de serie.

“You know, one of the interests of the Zelda games is to evolve Link and therefore see him grow. In VR, you would no longer see Link, you would see the world from your personal point of view, so I think it would not be very ‘Zelda'”

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over ““VR is niks voor Zelda”

Geef een reactie