Ongeveer 6.000 spelers geband van online functies Pokémon Sun & Moon

Spelers met aangepaste spelgegevens kunnen beter oppassen, want het ziet er naar uit dat The Pokemon Company harder gaat optreden tegen valsspelers. 

Vandaag heeft The Pokémon Company bevestigt dat 5.954 spelers zijn verbannen van verschillende online functies van Pokémon Sun & Moon. Het gaat in alle gevallen om accounts waarvan opgeslagen gegevens zijn bewerkt. De spelers met een ban kunnen geen gebruik maken van Game Sync, Rating Battles, Battle Competitions en Global Missions. Als ze proberen deze functies te gebruiken, krijgen ze een 090-0212 foutmelding.

The Pokémon Company voegde daaraan toe dat ze niet zullen stoppen met zoeken naar speleraccounts met bewerkte opgeslagen gegevens. Meer bans kunnen dus volgen in de toekomst.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Ongeveer 6.000 spelers geband van online functies Pokémon Sun & Moon

Geef een reactie