Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Bank-update vanaf nu te downloaden

Gister kregen we voor het eerst sinds lange tijd meer informatie over de update van de Pokémon Bank-app. Vanaf vandaag kan iedereen eindelijk hun Pokémon uit oude games transporteren naar Sun en Moon.

Gister kregen we voor het eerst sinds lange tijd meer informatie over de update van de Pokémon Bank-app. Vanaf vandaag kan iedereen eindelijk hun Pokémon uit oude games transporteren naar Sun en Moon.

Als extraatje kunnen gebruikers een speciaal Z-kristal ontvangen voor Mew, waarmee hij de nieuwe aanval Genesis Supernova kan gebruiken. Hiervoor moet je wel een Bank-abonnement hebben, welke vijf euro per jaar kost. De andere nieuwe functie van de Bank, de Nationale Pokédex, is wel helemaal gratis te gebruiken. Daarnaast kun je ook verschillende statistieken bekijken, zoals het aantal Pokémon dat je hebt gevangen. De nieuwe update voor Pokémon Bank is te downloaden in de Nintendo eShop. Daarnaast is ook voor het gebruik van Poké Transporter een nieuwe update vereist.