Pokémon Bank-update vanaf nu te downloaden

Gister kregen we voor het eerst sinds lange tijd meer informatie over de update van de Pokémon Bank-app. Vanaf vandaag kan iedereen eindelijk hun Pokémon uit oude games transporteren naar Sun en Moon.

Als extraatje kunnen gebruikers een speciaal Z-kristal ontvangen voor Mew, waarmee hij de nieuwe aanval Genesis Supernova kan gebruiken. Hiervoor moet je wel een Bank-abonnement hebben, welke vijf euro per jaar kost. De andere nieuwe functie van de Bank, de Nationale Pokédex, is wel helemaal gratis te gebruiken. Daarnaast kun je ook verschillende statistieken bekijken, zoals het aantal Pokémon dat je hebt gevangen. De nieuwe update voor Pokémon Bank is te downloaden in de Nintendo eShop. Daarnaast is ook voor het gebruik van Poké Transporter een nieuwe update vereist.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Pokémon Bank-update vanaf nu te downloaden

  • 25/01/2017 om 14:02
    Permalink

    Twee dingen: 1. Je krijgt Mew’s Z-Crystal maar een keer, heb hem in Moon wilde hem in Sun :(, 2. in beide spellen heb ik Mew niet alleen in mijn andere Pokèmon 3D spellen met dat event begin vorig jaar en anders moet ik in Red of Yellow helemaal uitspelen en Mew vangen, dus we hebben X, Y, OR en AS voor Pokè Transporter nodig zodat je je Pokèmon daaruit naar Pokèmon Sun en Moon over kan zetten.

Geef een reactie