Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Moon Child aangekondigd voor de Switch

Kefir Game Studio is druk bezig met de ontwikkeling van Moon Child, een aankomende fantasy survival RPG. Vandaag heeft het team laten weten dat deze ook gepland staat voor de Nintendo Switch.

Kefir Game Studio is druk bezig met de ontwikkeling van Moon Child, een aankomende fantasy survival RPG. Vandaag heeft het team laten weten dat deze ook gepland staat voor de Nintendo Switch. 

Afgelopen herfst faalde de kickstart poging van Moon Child nog, waardoor het enige tijd stil bleef rond het project. Vandaag kwam er echter naar buiten dat het team eraan zit te denken de game naar de Switch te brengen, al kan het nog geen definitieve datum geven.

https://twitter.com/Kefir_Games/status/823915113988161538?ref_src=twsrc%5Etfw

Het verhaal van de game draait om Kooy, een inheemse Kiowa die met zijn stam in de jungle leeft. Zonder dat hij het weet is hij echter ook de laatste hoop van de mensheid. De aarde is namelijk stervende nadat monsters het voor elkaar hebben gekregen een enorme eclips te creëren die de aarde in duisternis legt.  Kooy zal op een episch avontuur moeten gaan om deze monsters te vernietigen en hun portalen te sluiten terwijl hij probeert te overleven in de wildernis van de stervende aarde.

Hieronder kun bekijken hoe de game er in pre-alpha uitzag.

https://www.youtube.com/watch?v=aoN8dYvptZ4