Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nog geen plannen voor Resident Evil op de Nintendo Switch

Capcom heeft momenteel nog geen plannen om Resident Evil naar de Nintendo Switch te brengen.

Masachika Kawata, de producer van Resident Evil 7, liet afgelopen week al weten dat hij de Nintendo Switch interessant vindt en dat hij naar de mogelijkheden van het apparaat aan het kijken is. Op zich goed om te horen al zou een complete aankondiging natuurlijk een stuk beter klinken. Resident Evil hoeven we vooralsnog echter niet op de Switch te verwachten.

Masachika Kawata, de producer van Resident Evil 7: Biohazard, heeft laten weten dat hij nog geen plannen heeft om de serie naar de Nintendo Switch te brengen. Helemaal uitgesloten wordt het niet en als we kijken naar het verleden van Resident Evil op Nintendo platformen is er wellicht ik nog een kleine kans in de toekomst.

”Ik vind de Switch een uniek stuk hardware en kijk naar de mogelijkheden die de Switch kan brengen. Momenteel hebben we echter nog geen plannen voor Resident Evil op de Switch.”