Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een compilatie van Super Mario-trailers

De zevende 3D Super Mario-game draagt de subtitel Odyssey en zal een open wereld aanbieden, maar voordat we onze handen in het nieuwe avontuur kunnen zetten, blikken we door middel van een compilatie terug op de voorgaande titels.

Tijdens de Switch presentatie werd de nieuwe Super Mario-titel onthuld. De zevende 3D Super Mario-game draagt de subtitel Odyssey en zal een open wereld aanbieden, maar voordat we onze handen in het nieuwe avontuur kunnen zetten, blikken we door middel van een compilatie terug op de voorgaande titels.

De onderstaande video biedt alle eerste trailers van de zeven 3D Super Mario-games aan. De eerste titel die in de video voorbij komt dateert al meer dan twintig jaar geleden in vorm van Super Mario 64. Naast de Nintendo 64-titel worden beelden van Super Mario Sunshine en 3D World voorgeschoteld om met Super Mario Odyssey af te sluiten. De evolutie van de serie is door de compilatie goed waar te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan grafische vooruitgang en motion-mogelijkheden.

Koester jij ook de warme gevoelens bij het zien van de beelden? Laat het ons weten door een bericht in de onderstaande sectie achter te laten.