Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda: Breath of the Wild interview: Geen dual audio, wel alternatief einde

Op IGN Portugal is een interview met Zelda Producer Eiji Aonuma opgedoken, waar een aantal nieuwe dingen over de game verklapt werden. Zo weten we nu dat dual audio niet mogelijk is, en dat Zelda BotW wellicht een alternatief einde bevat.

Op IGN Portugal is een interview met Zelda Producer Eiji Aonuma opgedoken, waar een aantal nieuwe dingen over de game verklapt worden. Zo weten we nu dat dual audio niet mogelijk word, en dat Zelda BotW wellicht een alternatief einde bevat. 

In het interview wordt aan de producer gevraagd of het voor Europese spelers mogelijk word om Zelda Breath of the Wild met Japanse stemmen te spelen. Eiji Aonuma geeft aan dat dit niet mogelijk is, althans niet zonder het gehele systeem op Japans te zetten.

“In the case of the Nintendo Switch, if you change the language of the system, you can change the game to Japanese, but that will change everything to Japanese. Unfortunately, it is not possible to play with English text, for example, and Japanese voices.”

Daarnaast geeft de producer in het intervieuw ook aan dat er zich minstens twee eindes in Zelda: Breath of the Wild bevinden.Wat je hiervoor moet doen om dit alternatieve einde te bereiken wil hij echter niet verklappen.

“There is an alternate ending if you meet certain criteria. If you do a few things, you may see a different ending,”

Het gehele interview kun je hier lezen, al is dat natuurlijk wel in het Portugees.