Wereld Zelda: Breath of the Wild groter dan Skyrim

We wisten al dat Zelda: Breath of the Wild een enorm grote wereld zou bevatten. Reddit gebruikers hebben nu getracht te berekenen hoe groot dit precies is, en de wereld blijkt groter dan die van Skyrim.

Nintendo had al eerder aangegeven dat The Great Plateau, het gedeelte dat tot op heden in demo’s gespeeld kon worden, maar een klein gedeelte van de game liet zien. Aan de hand van deze informatie, de demo’s zelf, wereldkaarten uit BotW en verschillende andere berekeningen hebben Reddit gebruikers nu een kaart opgesteld met de grote van Breath of The Wild.

Volgens deze berekeningen is de wereld groter dan die van Skyrim, en is The Great Plateau op zichzelf al zo groot dat bijna de gehele wereld van Twilight Princess erin past. Bekijk het hieronder, waar ter vergelijking ook de grote van Wind Waker en Ocarina of Time worden weergegeven.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

5 gedachten over “Wereld Zelda: Breath of the Wild groter dan Skyrim

  • 21/01/2017 om 07:14
    Permalink

    Ik vind dit eigenlijk geen goed bericht. Game werelden moeten groter lijkt tegenwoordig het devies, maar groter betekend niet altijd beter. Er moet wel genoeg te beleven vallen en niet dat je vele minuten lang alleen maar aan het lopen bent. Er zijn de laatste jaren steeds meer games geweest waarin de wereld gewoon te groot was (bv: Mafia 3, Just Cause 3, Sunset Overdrive) en dit een negatief effect had op de game. Ik hoop heel erg dat dit niet het geval zal zijn met BoTW.

  • 21/01/2017 om 10:44
    Permalink

    @mradmiralsHier sluit ik me bij aan. Wel vet om een keer een zeer grote Zelda wereld te mogen betreden, maar dan houd ik het ook bij een keer.

Geef een reactie